Utilitzo la formació com la porta a noves fronteres del coneixement, com a bitllet cap a una nova era, però en cap cas com a destinació final.

Formació

Perfils Docents:

Perfil lingüístic en llengua estrangera: anglès AICLE
Perfil d’Atenció a la diversitat de l’Alumnat

 

 

Màster Universitari en Formació del Professorat de Secundària (Especialitat Educació Física). Projecte Final de Màster: Educació Física de Qualitat a Catalunya, Promesa i Realitat.

“IELTS. English for International Opportunities Test. ACADEMIC”. Realització del test amb un resultat final de 8 sobre 9 i qualificació final de C1

 

“Enabling Learning, Inclusion & Institutional Development: Understanding Autism in your School” (Certificat en Autisme). Estudi Final de Certificació: “Three Specific Curricular adaptations and Daily interventions towards a high quality PE for Pupils with ASD”

“Máster en Dirección de Organizaciones e Instalaciones Deportivas”. Projecte Final de Màster: “Plan de Creación y propuesta estratégica de una federación deportiva: Federació Catalana de Tamnborí”

 

 

Llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFiE). Projecte de Final de Carrera: “Estudi del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i la seva àrea d’influència Municipal”

 

 

Diploma de Director de Lleure Infantil i Juvenil. Projecte Final de Certificació: “Activitats d’Estiu de l’Associació Juvenil Rivo Birlarum”