A vegades cal generar propostes pròpies, respostes de caràcter autònom per tal de poder desenvolupar tot el potencial personal i professional en una mateixa iniciativa, en el meu cas aquest exercici té un nom: inncredu.

Inncredu, una aposta personal

Inncredu neix el 2015, amb el nom d’inncredu educational opportunities, en retornar a Catalunya després d’una experiència de cinc anys a Anglaterra. En aquest període entro en contacte directe amb l’Educació Especial i quedo meravellat del potencial transformador d’aquesta disciplina.

La creació d’inncredu com a proposta autònoma de caràcter professional, respon a la necessitat de posar en pràctica tot el coneixement de l’Educació Especial en el període britànic i tota l’experiència prèvia en el món de l’educació física i social.

El 2019, amb l’entrada de noves companyes de viatge, inncredu passa a dir-se growing opportunities, amb la voluntat d’ampliar el seu marge d’actuació en altres àmbits com la formació, la intervenció més directa a nivell comunitari i aprofundir en la generació d’oportunitats i creixement a partir de l’àmbit educatiu formal i informal.