Reflectir les intervencions educatives en propostes acadèmiques ajuden a compartir el coneixement amb la resta de la comunitat.

Treball acadèmic

Recerca i congressos


Des de 2015 he iniciat tres projectes de recerca, relacionats amb l’Educació Física i l’Autisme, l’Educació Física per a la Transformació Social i l’Educació Física de Qualitat. Es tracta de projectes vinculats a realitats universitàries, de caràcter professional i en l’àmbit de la FIEP Catalunya. També he participat en diversos congressos dins l’òrbita de la FIEP.

Publicacions i revisió

 
Tot i que la meva voluntat és eminentment pràctica i de difusió entre professionals, algun dels treballs acadèmics ha estat publicat per la Fédération Internationale d’Éducation Physique en els seus llibres temàtics relacionats amb diferents etapes educatives. A més sóc revisor convidat del Collegium Antropologicum de Croàcia.

  

Presència a xarxes

La voluntat de difusió d’aquests treballs acadèmics em va portar a obrir pàgines a dues de les principals xarxes socials socials relacionades amb el món acadèmic, per tal de que el major nombre de persones se’n puguin beneficiar.