De caràcter esportiu, cultural, social, per a a diferents col·lectius i amb la posada en acció de diferents activitats i programes.

Organització d'esdeveniments

 Desenvolupament d’activitats de lleure inclusiu per a diferents grups d’edat

 

Cofundador i promotor del projecte eclèctic. Eclèctic, és un projecte format a través de la unió d’esforços de dos projectes consolidats com són inncredu i creix amb dansa que pretén desenvolupar un treball comunitari i familiar per al  creixement social i personal. Independentment del model de família o de comunitat, el projecte aposta pel desenvolupament d’activitats inclusives de caràcter divers que prioritzin les relacions humanes i el moviment entre el gruix de participants. Les activitats estan emmarcades des del principi del moviment a diferents nivells (moviment físic, moviment mental, moviment social, moviment emocional i moviment interior) i amb la utilització de diferents vehicles per dur-ho a terme (la dansa, el joc, el yoga, l’esport…).

Jornades de cohesió de grup i motivació (CATskills)

 

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 38 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant. El Catskills és un programa del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu. Dins de les jornades de preparació per la competició, he organitzat durant quatre edicions (2015, 2017, 2019 i 2021) dues jornades de preparació específica en la que els i les participants desenvolupen eines per millorar la cohesió de grup i la motivació. En cada una de les jornades de preparació els i les aspirants treballen aspectes concrets per tal de millorar la seves aptituds de cara a la competició.

 Tècnic esportiu del Servei d’Esports (secció activitats)

 

Tècnic responsable del Programa de Natació Escolar “Els primers a l’aigua” per garantir l’accés a les activitats aquàtiques.
Tècnic responsable del servei a entitats esportives per facilitar la organització d’esdeveniments esportius de la ciutat.
Responsable de la taula de mobilitat interdepartamental com a representant del servei d’esports de l’ajuntament.
Organització d’esdeveniments de gran format per a tot tipus de públic en relació directa amb les entitats esportives i escoles de la ciutat de Sabadell.
Desenvolupament de programes amb l’objectiu de millorar els serveis esportius d’aquesta secció.

Agustí Castillo ASC

Coordinador d’Activitats Programa Internacional

 

Desenvolupament del projecte “It’s more than rackets and balls” a través del qual es buscava la generació de dinàmiques de “teambuilding” i socialització per a la millora de les relacions interpersonals i intrapersonals dels i les joves tenistes professionals residents a l’acadèmia i pertanyents al programa internacional dual d’estudi i rendiment esportiu.
Aquest programa es duia a terme en dos formats: activitats anuals en relació amb l’escola ES International School i a l’estiu amb la generació d’esveniments i un gran ventall d’activitats de lleure per als visitants d’arreu del món.

Organització d’activitats corporatives i esdeveniments teambuilding

 

Organització d’activitats de team building, consultoria, organització convencions i reunions de feina per crear un impacte positiu en el personal a fi i efecte de generar compromís amb el lloc de feina. 
Creació d’experiències com a mitjà per aconseguir els objectius de les organitzacions a través del benestar i la felicitat dels participants.
O
rganització de vivències que connecten les necessitats de negoci i els assistents a través de les emocions i la participació activa, de les quals resulten activitats de team building i d’incentiu úniques.

Agustí Castillo OMET

Coordinador Esportiu (responsable d’esdeveniments i activitats puntuals)

 

Organitzció d’esdeveniments de petit i gran format d’arrel esportiva per a tot tipus de públic.
Organització de crossos escolars, jornades esportives i de promoció de l’esport i tot tipus d’activitat de suport a les diferents iniciatives lúdico recreatives de Sant Cugat del Vallès
Responsable de gestió i manteniment del material esportiu de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom.