Projectes originats com a part d’una altra realitat organitzativa o com a part d’una iniciativa autònoma.

Projectes propis

Inncredu

Inncredu (growing opportunities)

 

Inncredu és el principal projecte relacionat amb la meva carrera professional a nivell social i educatiu.  Inncredu és una iniciativa social i educativa que té com a objectiu donar respostes de creatives i innovadores a nivell comunitari per tal d’abordar conflictes en aquestes àmbits. Vaig crear la marca el 2015 en retornar d’Anglaterra. Recentement he incorporat nous professionals al projecte per tal de replantejar la proposta basada en els principis coworking i crowfunding i crear així un nou model que pugui fer front a situacions compromeses en diversos espais socials, educatius i de formació de professionals. La gran majoria de projectes que desenvolupava a nivell personal quedaran incorporats a aquest projecte. 

Threee (sport 4 refugees social inclusion)

 

“Threee”, és un projecte d’inclusió social i comunitària a través de l’esport del triatló (nedar, córrer i bici), per a persones refugiades a la Ciutat de Sabadell. Es tracta d’un projecte en equip en el que es volen tractar aspectes terapèutics, educatius i esportius; liderats per diferents entitats (WE Run Vallès, inncredu i Límbic)  amb un objectiu comú. La intervenció serà holística en tant que hi interdràn diferents elements socialitzadors amb l’esport com a principal motor integrador. Aquesta proposta està pensada per rebre suport institucional, formatiu i comunitari. Degut a les mesures Covid actuals, el projecte s’ha posposat per tal de ser posat en pràctica quan es normalitzi la situació, possiblement durant el curs 2021-2022.

 

 

Agustí Castillo Threee

It’s more than rackets and balls (ASC)

 

“It’s more than rackets and balls” neix com un programa de lleure educatiu amb l’objectiu de promocionar la lectura cooperativa de l’activitat física i l’esport. Aquest programa es va desenvolupar en col·laboració amb l’Acadèmia Sánchez-Casal i tenia com a públic objectiu el gruix de tennistes interns d’aquesta organització. Amb aquesta proposta es pretenia millorar les relacions interpersonals de l’alumnat i la descoberta de noves realitats motrius, a més de generar un acompanyament social i emocional.

En volem 5!

 

En “Volem 5!” va ser un projecte de replantejament de la competició esportiva originat arran del concurs per a la renovació de la gestió de l’Oficina Municipal de l’Esport per a Tothom. La idea original va comptar amb la participació de Jordi Moncusí i Sergi Solivelles que es va encarregar del disseny del logotip. Aquesta proposta pretenia repensar la competició esportiva escolar a partir de la inclusió dels valors esportius i estava emmirallada en altres propostes similars com “Juga Verd Play” del C.E. del Baix Llobregat. Obria la participació dels pares i els entrenadors en la valoració del comportament esportiu a nivell de valors dels i les joves esportistes. La proposta va ser molt ben acollida i el C.E. del Vallès Occidental-Terrassa la va agafar com a pròpia i des de llavors és el sistema amb el qual gestiona les seves competicions esportives de caire escolar.

Agustí Castillo en volem 5
Agustí Castillo quatreielcabu

Quatre i el Cabu (Lleure esportiu i educatiu)

 

Quatre i el Cabu va néixer com a part de l’acció empresarial de l’empresa de gestió esportiva Teampartners per tal de promoure els valors, l’esport i la cultura a través del lleure i l’activitat física. La idea orginal es va gestar conjuntament amb Sergi Solivelles (disseny gràfic i idea original) i Marta Esteve (suport educatiu i esportiu). El principal objectiu era la creació d’activitats divertides amb objectius educatius integrats i relacionats amb accions quotidianes del dia a dia i la realitat cultural. La iniciativa té actualment tres productes: L’Esport del dia a dia, Enrecorda’t i el Recordl·lecta. Cada  un d’ells ha estat posat en pràctica com a part d’esdeveniments de mitjà i gran format a Catalunya, promovent la comunió entre persones de diferents edats.