Una de les meves principals motivacions és ajudar a la gent a millorar la seva vida a través de l’educació, l’activitat física i l’esport.

Soc una persona a qui li entusiasma aprendre i compartir tota aquella experiència que carrego a la motxilla de la vida. La vida és curta i n’hem de treure el màxim profit. Sóc conscient del poder de canvi de l’educació en la vida de les persones, i com a persona activa m’agrada estar a l’avantguarda de les millores en aquest terreny. Puc adaptar-me així a noves situacions. Em considero una persona positivament extravertida i a tal efecte m’agrada treballar com a part d’un equip, tot i així no dubto a fer front a reptes individualment i a prendre decisions importants.

Visc a la petita regió occidental mediterrània de Catalunya, que compta amb una població de 7,5 milions de persones i resideixo a Sant Joan de Vilatorrada, a prop de Barcelona. Descobrir el món i experimentar altres realitats culturals ha estat sempre una de les meves passions i objectius a la vida, així que sempre he intentat de col·laborar en iniciatives i projectes que em permetin de conèixer noves pesones.

La pintura i la música són les meves aficions culturals preferides, a més de la fotografia, ja que totes elles m’ajuden a connectar amb el meu jo més personal i donar volada a la creativitat. Al llarg dels darrers anys he potenciat i reservat un espai per donar cabuda a aquesta creativitat tant necessària.

L’activitat física ha estat sempre una de les meves grans passions. M’agrada escalar, el món del triatló, les curses d’orientació, jugar a tamborí i participar d’altres manifestacions esportives. De fet sempre he estat involucrat en l’esport, des de ben petit quan vaig començar a fer atletisme i natació. Quan tinc l’oportunitat, m’agrada involucrar-me en l’organització d’esdeveniments esportius de rellevància i d’altres de format més reduït.