agustí castillo

Intentant fer del món un millor lloc per a viure

Al llarg dels darrers anys des de que vaig iniciar la carrera universitària, he treballat a diferents espais professionals i he experimentat diferents realitats laborals, principalment relacionades amb la gestió esportiva, l’educació, el treball social i la indústria del lleure. Si m’emmirallo en tot allò que he dut a terme al llarg d’aquests anys, me n’adono de el que he après de la vida i agraeixo haver sigut suficientment intrèpid en la persecussió dels meus somnis; més enllà de la conformitat i la resignació. Massa èmfasi en la conformitat porta a l’avorriment i la frustació. Les coses només s’aconsegueixen amb un mínim d’esforç i perseverança, he treballat dur, entenent que sempre aprendrem de les persones i les experiències personals i professionals, més que no pas de la formació reglada i els estudis.

Per saber-ne més…

Qui soc?

Una de les meves principals motivacions és ajudar a la gent a millorar la seva vida a través de l’educació, l’activitat física i l’esport.

Formació

Utilitzo la formació com la porta a noves fronteres del coneixement, com a bitllet cap a una nova era, però en cap cas com a destinació final.

Experiència professional

La meva experiència m’ha proporcionat la oportunitat de treballar amb infants, joves, adults, pares i mares, grups en risc d’exclusió social i persones amb diversitat funcional. Estic segur que aquesta és la raó per la qual continuo treballant: les persones

Projectes i Associacionisme

M’agrada involucrar-me en projectes i promoure iniciatives per millorar l’educació i la gestió de persones arreu del món

Inncredu

A vegades cal generar propostes pròpies, respostes de caràcter autònom per tal de poder desenvolupar tot el potencial personal i professional en una mateixa iniciativa, en el meu cas aquest exercici té un nom: inncredu.

Treball Acadèmic

Reflectir les intervencions educatives en propostes acadèmiques ajuden a compartir el coneixement amb la resta de la comunitat.